Извозване на гардероб и секция

Чистачи Ком – професионална фирма за извозване на гардероб и секция в София. Извозваме стари мебели и други отпадъци, като ги изхвърляме на законните депа и сметища за боклук. С нас можете да бъдете спокойни, че вашите отпадъци ще бъдат изнесени навреме и по безопасен начин.

Извозване на гардероб и секция в София

Услугите на Чистачи Ком:

  • Извозване на гардероби и секции. Извозваме гардероби и секции от домовете и офисите в София. Ние Ви осигуряваме качествено обслужване, като поставяме старанието на първо място.
  • Извозване на електроника и други отпадъци. Могат да ви останат излишни електроники или други отпадъци след транспортирането ви в новия дом или във вашата нова квартира. Ние можем да изнесем и извозим останалите отпадъци.
  • Бързо извозване на отпадъците. Хората не обичат да изчакват и затова ние Ви предлагаме бързо и ефективно извозване на гардероби, секции и други отпадъци от вашия дом или офис.

Нещо повече за нас:

  • Чистачи Ком е една от водещите фирми в България по извозване на отпадъци. Предлагаме услуги на високо ниво за всякакъв вид отпадъци – от домашни до промишлени.

Често задавани въпроси:

Колко време ви трябва да извадите мебелите от висок етаж в София?

Времето зависи от големината на мебелите, които трябва да бъдат извадени, както и от тежестта им. Ние работим максимално бързо и ефективно, за да издържим на вашите нужди. Изнасяме секция и гардероб от висок етаж пеша максимум за половин час.

Какви са цените за извозване на гардероб и секция от висок етаж в София?

Цените за извозване на гардероб и секция в София са различни и зависят от много фактори. Зависи от размера на мебелите и разстоянието, което трябва да бъде извървяно. За повече информация, моля свържете се с нас.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да получите качествената услуга, която заслужавате. Нашите цени са конкурентни, а качеството на работата ни е на най-високо ниво. За връзка с нас, моля свържете се на телефон 088 888 2000.