Извозване на стари мебели и вехтории

Извозване на стари мебели и вехтории е задача, която изисква време и усилия. Ако имате нужда от тази услуга в София, Чистачи Ком може да ви помогне.

Нашите услуги по извозване на стари мебели и вехтории включват:

1. Безплатен оглед за оценка на това което трябва да се извърши. Преди да започнем работа, нашите експерти ще оценят вашите мебели и вехтории, за да ви дадат точна оферта за цената на услугата. В цените за извозване на отпадъци включваме демонтаж и изнасяне товарене и транспортиране до депо.

2. Извозване на мебели и отпадъци от всякакъв вид имоти. Независимо дали се нуждаете от извозване на мебели и вехтории от апартамент на висок етаж, къща или офис, ние можем да изпълним вашето желание.

3. Рециклиране на мебели и вехтории. След като нашите екипи изнесат вашите мебели и вехтории, те ще бъдат предаване за рециклиране и преработка, за да бъдат в полза на околната среда.

4. Безопасен транспорт. Осигуряваме безопасен транспорт на вашите мебели и вехтории, които ще бъдат старателно транспортирани до депо.

5. Достъпна цена – нашите услуги по изхвърляне на стари мебели и вехтории са на достъпни цени, които ще отговарят на всеки бюджет.

Извозване на мебели и вектори при почистване на жилища

Свържете се с нас на телефон 088 888 2000, за да поръчате услугите ни по извозване на мебели и вехтории в София.

Често задавани въпроси и отговори:

Колко време е нужно за извозване на мебелите и вехториите?

Времето за извозване зависи от количество и тегло на мебелите и вехториите, но обикновено отнема от 1 до 3 часа.

Каква е цената за извозване на мебели и отпадъци?

Цената на услугата зависи от количество и тегло на мебелите и вехториите. За оценка на цената можете да се свържете с нас на телефон 088 888 2000.

Можете ли да извозите мебелите и вехториите в кратък срок?

Да, ако имате нужда от бързо извозване на мебели и вехтории в София, можем да ви помогнем.

Какво става с мебелите и вехториите след извозването им?

Мебелите и вехториите, които извозваме, биват преработени. Сортират се за отпадъци и рециклиране, за да бъдат в полза на околната среда.