Изхвърляне на стари мебели в София

Трябва ви съдействие, относно изхвърляне на стари мебели София? Нашата компания извършва бързо отстраняване на стари мебели в цяла София и софийска област. Демонтираме, разглобяваме, изваждаме и изнасяме всякакви интериорни предмети от апартаменти, частни къщи и вили, офиси, гаражи и други помещения. Нашите хамали бързо ще ви освободят от стария гардероб, легло, диван, кухненски бокс или всякакви други мебели.

Демонтаж на мебели София - изнасяне до депо

Свържете се с нас по всяко време. Ние работим денонощно, 365 дни в годината. С нас бързо ще може да разчистите всички терени. Ще изберем най-подходящо превозно средство, ще резервираме екип от товарачите с необходимите инструменти и оборудване.

Премахваме стари мебели и електроуреди

Нашите услуги са подходящи за тези, които:

 • променя атмосферата в апартамент или къща;
 • искат да се отърве от мебелите, защото са остарели, повредени или имат неестетичен вид;
 • освобождаваме помещенията след;
 • стари собственици или преди ремонт;
 • искаме да извадим стари ненужни мебели, преди да продадете апартамент или къщ.

Поддържаме минимални цени за изхвърляне на мебели в София и региона: можете да се уверите сами на момента.

Какво включва услугата изхвърляне на стари мебели София?

Като наредите премахването и изхвърлянето на стари мебели, не е нужно да го правите сами:

 • разглобяваме обемисти предмети на малки части;
 • изваждаме боклука и извозваме до място за неговото изхвърляне;
 • потърсете кола и хамали, за да извадите всички стари мебели и електроуреди, отслужили времето си.

Опитните товарачи на нашата фирма Чистачи Ком ще пристигнат в уречения час, внимателно разглобяват и изваждат ненужните мека или корпусна мебел, след което я отвеждат на депото за изхвърляне.

Колко струва изхвърлянето на отпадъци?

Нашата фирма работи на пазара на София и региона. Всичко за ценообразуването и пакетните услуги може да разгледате в цени за извозване на отпадъци в София.

Разчистване на апартамент с мебели и боклук София

Почистването на целия апартамент от мебели и боклук е доста обезпокоителна процедура. Тя отнема много време и енергия. Нашата фирма чистачи.com предлага да прехвърлите свои притеснения към нас и ние ще свършим работата бързо, в зависимост от обема на неговото изпълнение. Това е възможно в рамките на един ден.

На какво може да разчитате с чистачи.com

Ние внимателно и бързо ще извадим всички неща и ще ги заредим в колата. И така, ако имате занемарен апартамент, в който има натрупани много ненужни неща, стари мебели, боклуци. Всичко това може да изхвърлите за няколко месеца. Въпреки това, като се обадите в нашата фирма и направите поръчка за екип, ще се уверите, че нашите служители, постоянно извършват такава дейност имат опит и са готови да освободят 1-2-3 апартамент от всякакво мебели и боклуци за половин ден. Ние разполагаме с неограничени възможности за премахване на мебелите и боклука от апартамента и поемаме всичко по извозването му.

В апартамента може да има много вградени стари уреди или гардероби.

За целта, нашите служители първо ще разглобяват всичко това, ще демонтират и направят на по-малки части. След, което го изнасят за зареждане. И няма значение, дали в къщата има асансьор, дали такъв функционира, работата ще се извърши изцяло, както е уговорено. Първо се разглобяват шкафове, след това едрогабаритни мебели се демонтират на по-малки части, всичко се изважда и изнася с помощта на асансьор или по стълбите на ръка. След това по-малките боклуци се събират в торби и също се изнасят за товарене.

Отпадъците и старите мебели ще бъдат изнесени от апартамента на специално депо за изхвърляне на мебели и боклуци. Нашата фирма има споразумения с организации, които се занимават с изхвърляне на отпадъци. Последните ще унищожат в съответствие с всички правила и няма да навредят на околната среда.

След основната работа ще почистим стаята, стълбището и прилежащата територия към колата, почистването на апартамента от боклук няма да бъде забележимо за околните и съседи. В резултат на това получавате чист апартамент, в който по-късно можете да направите ремонт или да го продадете.

Как да направите поръчка за изхвърляне на стари мебели София

Ако имате нужда от цялостно почистване на апартамента от стари мебели, боклуци и стари електроуреди, с нашата фирма ще го направите бързо. Трябва само да ни се обадите и ще получите обратна връзка. Ние ще се свържем с вас бързо и ще обсъдим подробностите за поръчката. Може да изпратите снимка на своя апартамент, за да преценим обема на работата и да изберем необходимия транспорт. Не е нужно да правите нищо друго. Достатъчно е само да изчакате малко и апартаментът ви ще бъде свободен.

Цената на работата по почистване и извозване ще включва:

 • доставка на специализирани превозни средства;
 • демонтаж на вградени мебели, стари електроуреди;
 • изваждане за товарене и отстраняване и изхвърляне;
 • Повече за нас и услугите ни вижте на: чистачи.com.
Изхвърляне на стари мебели София
Извозване на мебели София - хамали