Услуги по почистване на вили и бунгала

Като една от водещите фирми за почистване в България, Чистачи Ком предлага широка гама от услуги за почистване на вили, бунгала, плевни, хамбари, навеси и стари селски къщи. Ние сме готови да предоставим висококачествени услуги, които ще отговарят на вашите индивидуални нужди и изисквания. Телефонът за контакти с нас е 088 888 2000. Ще ви посетят чисти професионалисти за извозване на стари мебели, демонтажни услуги, почистване на помещения.

почистване на вили и бунгала дворове и ливади

Услуги които предлагаме

 1. Извозване на отпадъци – При почистването на вили, бунгала, плевни, хамбари, навеси и стари селски къщи, нашите екипи ще извозват отпадъците, които са останали след използването на тези помещения. Това включва
  • извозване на мебели,
  • електроуреди,
  • дрехи,
  • книги и други предмети, които не са нужни на новите собственици.
 2. Демонтаж на конструкции – Ако има необходимост от демонтаж на конструкции, като например стени, плочки или други части от сградата, ние ще се грижим за това. Нашите работници ще демонтират и извозват всичко, което е необходимо, за да се постигне желания резултат.
 3. Събиране и извозване на битови отпадъци – Нашите екипи ще събират битовите отпадъци, които са останали след използването на помещението. Това включва всичко, което може да се изхвърли в кофите за боклук – хартии, картони, пластмаси и други.
 4. Изхвърляне на строителни отпадъци – Ако има строителни отпадъци, ние ще се погрижим за тяхното изхвърляне. Това включва различни материали, като
  • стъкло,
  • метал,
  • пластмаса и други, които не могат да бъдат изхвърлени в кофите за боклук.
 5. Товарене и извозване на въглища – Ако в помещението има въглища, нашите работници ще ги товарят и извозват до желаното място. Ние разполагаме с необходимият транспорт за тези нужди и гарантираме, че въглищата ще бъдат изхвърлени по коректен начин.
почистване на апартаменти, вили и бунгала

При почистване на вили предлагаме и още професионални услуги

 1. Товарене и извозване на дърва – Ако има дърва, които трябва да бъдат изхвърлени, ние също ще се погрижим за тяхното товарене и извозване. Нашите работници ще извършат нужните мерки за безопасност и ще се уверят, че дървата ще бъдат изхвърлени на подходящото място.
 2. Изхвърляне на изгнила дървесина – Ако има изгнила дървесина в помещението, ние ще се погрижим за нейното изхвърляне. Нашите работници ще я разделят от другите видове дървен материал и ще я изхвърлят по начин, който отговаря на всички стандарти за опазване на околната среда.
 3. Демонтаж и изхвърляне на стари електроуреди – Ако имате стари електроуреди, които вече не работят или не са ви нужни, ние ще ги демонтираме и изхвърлим. Изхвърляме
  • бойлери,
  • печки,
  • съдомиялни,
  • перални,
  • радиатори,
  • хладилници,
  • всякакъв вид бяла и черна техника.
 4. Почистване на гаражи, дворове, къщи, мазета и тавани – Ние ще почистим всяко кътче на вашето имение, за да се уверим, че е напълно безопасно и приятно за живеене.
 5. Извършване на специализирани услуги – Предлагаме специализирани услуги като почистване на мухъл, отстраняване на бактерии и други, за да уверим, че вашето имение е напълно безопасно за живеене.

Доверете се на професионалните мъже

Чистачи Ком, предлага професионално почистване на отпадъци от къща, вила, гараж, мазе или таван. Нашата фирма разполага с необходимата екипировка, техника и опит. Изработваме висококачествени услуги на разумни цени. Потърсете ни на телефон 088 888 2000 Ще се радваме да бъдем полезни и да предложим някоя от висококачествените ни услуги.

Кой определя кога да пристигне фирмата за почистване на вила или бунгало?

Ние се приспособяваме към вашите нужди и график. Моля, обадете се на 088 888 2000, за да уговорим подходяща дата и час за почистване.

Каква е цената на услугите за почистване на вила, бунгало или стара селска къща?

Цената на услугите ни зависи от големината на имота, който ви трябва да бъде почистен, времетраенето на работата и други фактори. Моля, свържете се с нас за конкретно ценово предложение на телефон 088 888 2000. Или погледнете най-евтините цени за извозване на отпадъци които можем да предложим