Чистачи Ком: Вашето решение за почистване на мазе, таван, вход или гаражи

Чистачи Ком е фирма, която предоставя различни типове услуги тясно свързани с почистване и извозване. Фирмата предлага включително почистване на мазе, таван, вход или гараж в София. Ние сме професионална компания, която ще ви помогне да се отървете от ненужните отпадъци и да поддържате вашето пространство чисто и подредено. Предлагаме също така и демонтаж на мебели, почистване на дворове, къщи, мазета и тавани.

Почистване на мазе, таван, вход или гараж

Ето някои от услугите, които предлагаме:

  1. Извозване на отпадъци – Нашите специалисти ще се погрижат за извозване на всички видове отпадъци, които имате във вашия имот. Това включва извозване на стари мебели, домашни отпадъци и строителни материали.
  2. Демонтаж на конструкции – Ако имате необходимост от демонтаж на конструкции, нашите екипи ще се погрижат за това. Това може да включва демонтаж на стени, подове, покриви и други.
  3. Събиране и извозване на битови отпадъци – Ако имате нужда от извозване на битови отпадъци, нашите мъже са на линия и събота и неделя. Това може да включва извозване на стари мебели, килими и други.
  4. Изхвърляне на строителни отпадъци – Ако сте ремонтирали вашия имот и имате нужда от изхвърляне на строителни отпадъци, нашите екипи ще се погрижат за това. Това може да включва изхвърляне на бетон, тухли, мазилка, греди и други.
  5. Почистване на гаражи – Нашите специалисти ще се погрижат за почистване на гаражи, като изват всички ненужни предмет изистват пространството.
  6. Почистване на дворове – Нашите екипи ще се погрижат за почистване на дворове, като извозват всички ненужни предмети и изчистват пространството.
  7. Почистване на къщи – Ако имате нужда от почистване на къщи, нашите специалисти ще се погрижат за това. Услугите включват извозване на отпадъци и стари мебели.
  8. Почистване на мазета – Ако имате нужда от почистване на мазета, нашите специалисти ще се погрижат за това. Това може да включва извозване на ненужни предмети, почистване на пространството и изхвърляне на отпадъци.
  9. Почистване на тавани – Нашите екипи ще се погрижат за почистване на тавани, като извадят всички ненужни предмети и прах.

Ако имате нужда от някоя от тези услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 088 888 2000. Ние ще ви предложим конкурентна цена и качествено обслужване. При Чистачи Ком винаги се стремим да предоставяме най-доброто обслужване на нашите клиенти.

Какво е включено в услугата за почистване на мазета в София?

Нашите услуги за почистване на мазета включват изнасяне на всички ненужни предмети. Изхвърляне на отпадъци, демонтаж на мебели, рафтове и етажерки, събиране и извозване на отпадъци. Почистваме мазето до ниво на безопасно за използване.

Какви са цените за почистване на мазе и какви са предимствата на работата с вас?

Ние сме професионална фирма за почистване на мазета, тавани, апартаменти и къщи в София и София област. Предлагаме конкурентни цени, професионално обслужване и гарантирано качество на нашата работа. Безкомпромисно почистваме таван на шестия етаж пеша за 180 лева!