Почистване на таван с Чистачи София

Чистачи Ком – Вашият надежден партньор за почистване на таван, мазе и къща в София и София област. В Чистачи Ком разбираме, че почистването на тавани, почистване на мазета, апартаменти и къщи може да бъде трудна задача. Предоставяме професионални услуги по почистване на тези помещения в София. Нашата фирма е специализирана в демонтаж на стари мебели, рафтове и етажерки, събиране и извозване на отпадъци. Разполагаме със здрави чували и дезинфектанти, когато е необходимо да направим дезинфекция на помещенията.

Фирма за почистване на таван - цена

Ето някои от услугите, които предлагаме:

  1. Почистване на тавани – Нашите специалисти ще се погрижат за почистване на тавана ви. Ще извадим всички ненужни предмети и ще ги изхвърлим на подходящо място. След това ще почистим тавана и ще го направим безопасен за използване.
  2. Почистване на мазета – Ако имате мазе, което има нужда от почистване, нашите специалисти ще се погрижат за това. Ще извадим всички ненужни предмети и ще ги изхвърлим на подходящо място. След това ще почистим мазето и ще го направим безопасно за използване.
  3. Почистване на апартаменти – Нашите специалисти ще се погрижат за почистване на апартамента ви. Ще извадим всички ненужни предмети и ще ги изхвърлим на подходящо място. След това ще почистим апартамента и ще го направим безопасен за използване.
  4. Почистване на къщи – Ако имате къща, която има нужда от почистване, нашите специалисти ще се погрижат за това. Ще извадим всички ненужни предмети и ще ги изхвърлим на подходящо място. След това ще почистим къщата и ще я направим безопасна за използване.

В Чистачи Ком ценим нашите клиенти и се стремим да им предоставим най-доброто обслужване. Ние предлагаме конкурентни цени, които завършват на 180 лева за таван до пети етаж пеша. Също така разполагаме със здрави чували и дезинфектанти, когато е необходимо да направим дезинфекция на помещенията. Събираме умрели животни в специални капсули за опасни отпадъци, за да предоставим нашите клиенти пълноценно почистване на техните помещения.

В Чистачи Ком вярваме, че чистотата е ключът към здравето и удобството на всяко едно помещение. Затова сме посветени на предоставянето на най-доброто в професионалното почистване на таван, мазе, апартамент и къща в София и София област.

Когато изберете нашите услуги, можете да очаквате:

  • Професионално почистване на тавани, мазета, апартаменти и къщи
  • Извозване на ненужни предмети
  • Демонтаж на стари мебели, рафтове и етажерки
  • Събиране и извозване на отпадъци
  • Здрави чували и дезинфектанти при нужда за дезинфекция на помещенията
  • Събиране на умрели животни в специални капсули за опасни отпадъци

Както казахме в Чистачи Ком разбираме, че почистването на тавани, мазета, апартаменти и къщи може да бъде не само трудна, но и опасна задача. Затова ние използваме само професионални инструменти и техники, за да гарантираме, че работата ще бъде извършена безопасно и професионално.

Ако имате нужда от нашите услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 088 888 2000. Ние ще бъдем щастливи да ви предложим най-доброто обслужване и да ви помогнем да поддържате вашия дом, склад, таван или мазе чисто и подредено. Нашите цени са конкурентни, а качеството на нашата работа е гарантирано. Не се колебайте да се свържете с нас днес и да почувствате разликата в професионалното почистване.

Често задавани въпроси и отговори за Чистачи Ком – вашата фирма за почистване на тавани в София и София област

Какво включва услугата на вашата фирма за почистване на таван в София?

Нашите услуги за почистване на таван включват изнасяне на всички ненужни предмети и изхвърляне на отпадъците, демонтаж на стари мебели, рафтове и етажерки, събиране и извозване на отпадъци, почистване на тавана за безопасно за използване.

Колко време отнема услугата за почистване на тавани или мазета в София?

Времето, необходимо за почистване на тавани или мазета, зависи от размера на помещението, неговото състояние и наличието на допълнителни услуги. Обикновено услугата отнема няколко часа до един ден.