Почистване на хале и склад

Чистачи Ком – надежден партньор за почистване на хале, цех и склад с бракувани стоки. От демонтаж до дезинфекция, извозване на отпадъци и бракувани стоки. Капсули за опасни отпадъци, почистване на гаражи, мазета и тавани от боклук. Телефон за контакти: 088 888 2000. Работим в София и София област.

Почистване на хале, цех или склад в София

Всеки бизнес има нужда от чистота и ред, независимо от неговата дейност.

Ние от Чистачи Ком сме на разположение за всички фирми, които имат нужда от професионални услуги по почистване на халета, цехове и складове. Нашите услуги включват извозване на отпадъци, демонтаж, дезинфекция, събиране и извозване на битови отпадъци, както и изхвърляне на опасни отпадъци. Също така предлагаме извозване на отпадъци от жилища в София.

Ние сме екип от професионалисти, които работят бързо и ефективно, за да гарантират чистота и ред във всички помещения. Предлагаме висококачествени услуги, които ще задоволят изискванията на всеки клиент. Също така, нашите капсули за опасни отпадъци са перфектното решение за фирми, които имат нужда от безопасен начин за изхвърляне на такива материали.

Нашата фирма „Чистачи Ком“ предлага следните услуги по почистване на хале, цехове или складове и изхвърляне на бракувани стоки:

  1. Извозване на отпадъци – Нашите специалисти са обучени да работят с всички видове отпадъци и да ги извозват до депата за рециклиране или захвърляне на безопасно място. Ние осигуряваме специализирани превозни средства, които са оборудвани с необходимата техника за пренасяне на големи количества отпадъци.
  2. Демонтаж – Ако имате нужда от демонтаж на стара мебел, машини или оборудване, ние ще се погрижим за това. Нашите специалисти ще демонтират, разглобят и изнесат всичко, което не ви е нужно, и ще осигурят извозването му до подходящо място за рециклиране.
  3. Дезинфекция – За да осигурим здравословни условия на работното място, ние извършваме дезинфекция на помещенията. Нашият екип използва средства, които са ефективни срещу вируси и бактерии и осигуряват безопасна работна среда.
  4. Събиране и извозване на битови отпадъци – Ако имате нужда от изхвърляне на стари мебели, домакински електроуреди или други домакински отпадъци, ние ще се погрижим за това. Нашите специалисти ще ги съберат и ще ги изнесат от вашето помещение.
  5. Изхвърляне на опасни отпадъци – Ако имате нужда от изхвърляне на опасни отпадъци, като например химикали, батерии или други опасни вещества, ние можем да ги изхвърлим на безопасно място в съответствие с всички законови изисквания. Също така, предлагаме капсули за опасни отпадъци, които осигуряват безопасно съхранение и транспортиране на опасни вещества.

Не се колебайте да се свържете с нас за да получите професионално почистване на гаражи, мазета и тавани отрупани с боклук. Ние сме на разположение за клиенти в София и София област. За връзка с нас, моля обадете се на телефон 088 888 2000. Разчитайте на нас за чистота и ред във вашите помещения!

Чести въпроси към нас

Какво включва услугата за почистване на хале или склад?

Услугата за почистване на хале или склад включва почистване на подовете, стените, таваните, прозорците и други повърхности. Тя също така може да включва извозване на отпадъци и за рециклиране или до депо за боклук. Унищожаваме бракувани стоки от складове.

Какви методи и оборудване използвате за почистване на халета и складовете?

За почистване на халета и складове използваме специализиран транспорт за извозване на бракувани стоки. Имаме и камиони за битови и строителни отпадъци в София. Разполагаме със специализирани почистващи материали, прахосмукачки, мопове, четки и други видове оборудване. Използваме екологично приемливи методи за почистване, за да гарантираме минимално въздействие върху околната среда.