Почистване след синдром на Плюшкин

Чистачи Ком – професионална фирма за почистване в София и София област. Специализираме се в услуги по почистване след синдром на Плюшкин, почистване на силно замърсени жилища, почистване на апартаменти, къщи, гаражи, мазета и тавани. Предлагаме бързи и ефективни услуги за извозване на отпадъци, демонтаж, дезинфекция, събиране и извозване на битови отпадъци, както и изхвърляне на опасни отпадъци.

Почистване след синдром на Плюшкин

Ето какви услуги можем да ви предложим:

 1. Почистване след синдром на Плюшкин – Нашите експерти по почистване ще изчистят всяко помещение, което е претърпяло синдром на Плюшкин. Ние ще извършим дезинфекция и ще съберем и извозим всички отпадъци.
 2. Почистване на силно замърсени жилища – Ще почистим всяко жилище, което е силно замърсено. Нашите специалисти по почистване ще премахнат всички видове отпадъци, включително стари мебели и други.
 3. Почистване на апартаменти, къщи, гаражи, мазета и тавани – Предлагаме почистване на всякакви помещения, включително
  • апартаменти,
  • къщи,
  • гаражи,
  • мазета и тавани.
  • Нашите експерти по почистване ще извършат дезинфекция и ще съберат и извозят всички отпадъци.
 4. Извозване на отпадъци – Ще съберем и извезем всички видове отпадъци, включително битови отпадъци, опасни отпадъци и стари мебели.
 5. Капсули за опасни отпадъци – Предлагаме капсули за опасни отпадъци, които могат да бъдат използвани за съхранение и изхвърляне на различни видове опасни отпадъци.

Но какво всъщност представлява синдром на Плюшкин

Синдромът на Плюшкин е психично заболяване, което се проявява с прекалено задълбочено и ненужно съхраняване на вещи и предмети в дома. Това заболяване е наречено на името на героя от романа на Гогол „Мъртвите души“ – Плюшкин, който купува и задържа ненужни вещи. Хората, които страдат от този синдром, трудно се отказват от своите вещи. Съхраняват твърде много неща, които могат да предизвикат замърсяване и хаос в дома. Често тези хора изпитват икономически и социални проблеми. Събирането и задържането на толкова много вещи може да доведе до изключване от обществото и понижен жизнен стандарт.

Почистването на домовете ни е важен елемент за поддържане на домашния комфорт и здраве. Но понякога е необходимо да се справим със сериозни проблеми, като синдром на Плюшкин или изключително замърсени помещения. В тези случаи е необходимо да се обърнем към професионалисти за почистване на отпадъци от апартаменти в София.

В Чистачи Ком винаги се стремим да предложим нашите услуги с внимание към детайлите и професионализъм. Създаваме доверие с нашите клиенти чрез качествена работа и добро обслужване. Телефонът за контакти с нас е 088 888 2000 работим всеки ден в София и София област. Ако имате нужда от професионално почистване, не се колебайте да се свържете с нас. Тук сме, за да помогнем на клиентите си да се справят с проблемите си и да възстановят чистотата и здравето на домовете си.

Най-честите въпроси и отговори за почистване след синдром на Плюшкин

Какво е Синдром на Плюшкин и какво включва почистването след него?

Синдромът на Плюшкин е натрупване на боклук, отпадъци, стари вещи и други неизползвани предмети в дома. Почистването след него включва извозване на отпадъци, демонтаж на стари мебели, дезинфекция преди и след работа. използват се професионални защитни средства за защита на персонала и околните.

Как да помогнем на човек със синдром на Плюшкин в София?

Ако познавате някого със синдром на Плюшкин, можете да помогнете, като се опитате да разберете неговите нужди и да му предложите подкрепа. Можете да му помогнете да поддържа ред и чистота в дома си, като му помагате да сортира отпадъците на малко опасни и много опасни. Най добрият вариант е съдействие от Чистачи Ком. Многократно сме се доказвали в обслужването на живи хора със синдром на Плюшкин в София.