Професионална фирма за почистване на магазини

Ние сме професионална фирма за почистване на магазини в София, която предлага изхвърляне на бракувани стоки, унищожение на залежали стоки, демонтаж на мебели, оборудване, рафтове и етажерки. Нашата услуга включва извозване на отпадъци и демонтажни дейности с хамали. Работим в София и София област и сме готови да се справим с всякакви почистващи нужди на нашите клиенти.

Професионална фирма за почистване на магазини в София

Когато става въпрос за почистване на магазини, допълнителните задължения и отговорности могат да затруднят работата на всеки бизнес. Това е точно мястото, където Чистачи Ком влиза в играта. Знаем, че е необходимо да бъдем бързи, ефективни и надеждни. Ние разбираме, че времето е от съществено значение за бизнеса ви, затова предлагаме гъвкави графици, които ще отговарят на вашите нужди и предпочитания.

Когато изберете нашата професионална фирма за почистване на магазини в София

Когато избирате Чистачи Ком за вашия магазин, можете да се уверите, че работата ще бъде извършена професионално и бързо. Ние използваме най-съвременното оборудване и методи за почистване и демонтаж, за да гарантираме, че всеки детайл ще бъде изхвърлен правилно и законно. Нашите служители са професионални и опитни в почистването на магазини, което гарантира качествен резултат за нашите клиенти. Като част от нашата услуга, ще се погрижим за изхвърляне на бракувани стоки, унищожение на залежали стоки, демонтаж на мебели, оборудване, рафтове и етажерки.

Видове услуги от Чистачи Ком

 1. Почистване на магазини – нашата фирма предлага професионални услуги за почистване на магазини в София и София област. Нашите услуги включват подробно почистване на магазини от замърсявания и натрупани отпадъци.
 2. Изхвърляне на бракувани стоки – когато стоките са бракувани или повредени, те трябва да бъдат изхвърлени. Ние предлагаме услуги за изхвърляне на бракувани стоки, за да се осигури чистота и ред в магазина.
 3. Унищожение на залежали стоки – магазините са склонни да събират и натрупват стоки, които не се продават. Тези залежали стоки могат да се превърнат в натоварващ проблем за магазина. Ние предлагаме услуги за унищожение на залежали стоки, за да се осигури по-добра организация и функциониране на магазина.
 4. Демонтаж на мебели – демонтажът на мебели може да бъде трудна задача, особено когато става въпрос за големи или тежки предмети. Ние предлагаме услуги за демонтаж на мебели, за да може да се освободи място и да се поставят нови или подобрени мебели в магазина.
 5. Демонтаж на оборудване – когато магазините са готови за подновяване на оборудването си, ние предлагаме услуги за демонтаж на старото оборудване и поставяне на ново. Ние сме готови да се справим с всякакви видове оборудване, включително каси, рафтове и етажерки.
 6. Демонтаж на рафтове и етажерки – ние сме специализирани в демонтажа на рафтове и етажерки, които са необходими за подновяването на магазина ви. Нашите услуги включват демонтаж на старите рафтове и етажерки, като осигуряваме професионално и безопасно изпълнение на задачата.

Предлагаме поще подходящи услуги

 1. Извозване на отпадъци – след като магазинът е почистен и демонтиран, е необходимо да се извадят всички отпадъци. Ние предоставяме услуги за извозване на отпадъците, като гарантираме, че ще бъдат изхвърлени правилно.
 2. Хамали – за да се осигури успешното изпълнение на всички наши услуги, ние разполагаме с опитни хамали, които са готови да поемат всяка тежка задача, свързана с почистването и демонтажа на магазините в София и София област.
 3. Професионално обслужване – ние гарантираме, че всеки наш клиент ще получи професионално и качествено обслужване. Нашите екипи от експерти са готови да изпълнят всяка задача с внимание към детайлите и в срок.

Разчитайте на професионализма на Чистачи Ком

Ние сме на разположение за всички ваши нужди по почистване и извозване

 • почистване на магазини,
 • изхвърляне на бракувани стоки,
 • унищожение на залежали стоки,
 • демонтаж на мебели,
 • демонтаж на оборудване,
 • демонтаж на рафтове и етажерки в София и София област.

Контакти за връзка – за да се свържете с нас и да получите оферта за нашите услуги, можете да ни се обадите на телефон 088 888 2000.

Някои често задавани въпроси относно нашите услуги за почистване на магазини в София, изхвърляне на бракувани стоки, унищожение на залежали стоки, демонтаж на мебели, демонтаж на оборудване, демонтаж на рафтове и етажерки, може да бъдат:

Колко време отнема почистването и демонтажът на магазин?

Времето, необходимо за извършване на услугите, зависи от размера на магазина и степента на почистване и демонтаж. Ние обаче гарантираме, че ще извършим работата възможно най-бързо и ефективно, без да компрометираме качеството.

Как се изхвърлят бракуваните стоки и залежалите стоки?

Ние разполагаме със специални контейнери и средства за изхвърляне на бракуваните и залежалите стоки, като се гарантира, че те ще бъдат изхвърлени на правилното място, според всички регулации.

Какво става с мебелите, оборудването, рафтовете и етажерките след демонтажа им?

Ние предлагаме демонтаж на мебелите, оборудването, рафтовете и етажерките, като се гарантира, че те ще бъдат изхвърлени на правилното място и според всички регулации.

Какви са цените на услугите ви?

Цените на нашите услуги зависят от обема и типа на работата, която трябва да бъде извършена. За да получите оферта, моля свържете се с нас на телефон 088 888 2000.

Каква е вашата работна област?

Ние предлагаме нашите услуги за почистване на магазини, изхвърляне на бракувани стоки, унищожение на залежали стоки, демонтаж на мебели, демонтаж на оборудване, демонтаж на рафтове и етажерки в София и София област.