Чистачи Ком – фирма за почистване на дворове

Ние в Чистачи Ком предоставяме услуги по цялостно разчистване на парцели. Познати сме като фирма за почистване на дворове в София и София област. Нашата фирма е специализирана в

 • косене на трева,
 • рязане на храсти,
 • рязане на дървета,
 • изхвърляне на клони,
 • почистване на отрупан с отпадъци двор,
 • почистване на стари къщи,
 • разчистване на гаражи,
 • демонтаж или почистване халета.

Също така предлагаме демонтаж на конструкции и мазета и тавани.

Фирма за почистване на дворове в София и София област

Ето някои от разнородните услуги, които предлагаме

 1. Косене на трева – Нашите специалисти ще се погрижат за косене на тревата във вашия двор. Ще използваме професионални инструменти и техники, за да постигнем най-добрия резултат.
 2. Рязане на храсти – Ако имате храсти, които трябва да бъдат изрязани, нашите специалисти ще се погрижат за това. Ще ги изрежем до желаната форма и размер или ще ги премахнем изцяло.
 3. Рязане на дървета – Ако имате дървета, които трябва да бъдат изрязани, нашите специалисти ще се погрижат за това. Ще използваме професионални инструменти и техники, за да гарантираме, че работата ще бъде извършена безопасно и професионално.
 4. Изхвърляне на клони – Ако имате отрязани клони, нашите специалисти ще ги изхвърлят за вас. Ще се погрижим да ги извадим от двора ви и да ги изхвърлим на подходящо място.
 5. Почистване на отрупан с отпадъци двор – Ако имате двор, който е отрупан с отпадъци, нашите специалисти ще се погрижат за почистването му. Ще изнесем всички боклуци и ще ги изхвърлим на подходящо място.

Предлагаме още услуги придружаващи нашата фирма за почистване на дворове

 1. Почистване на стари къщи – Ако имате стара къща, която има нужда от почистване, нашите специалисти ще се погрижат за това. Ще почистим всички стаи, ще измием подовете и ще изнесем всички ненужни предмети.
 2. Почистване на гаражи – Ако имате нужда от почистване на гаражи, нашите специалисти ще се погрижат за това. Ще извадим всички ненужни предмети ще ги натоварим на камион и ще ги извозим на подходящо място.
 3. Почистване на мазета и тавани – Ако имате нужда от почистване на мазета и тавани, нашите специалисти ще се погрижат за това. Това може да включва извозване на ненужни предмети, почистване на пространството и изхвърляне на отпадъци.
 4. Изхвърляне на битови отпадъци – Нашите екипи ще се погрижат за изхвърлянето на битовите отпадъци. Ще изнесем всички отпадъци и ненужни вещи. Ще ги натоварим на камион и ще ги извозим до депо.
 5. Изхвърляне на строителни отпадъци – Ако имате строителни отпадъци, нашите специалисти ще се погрижат за тяхното изхвърляне. Ще изнесем и натоварим на камион всички строителни боклуци, вар, бетон, тухли.

Ще имате добър избор в лицето на Чистачи ком

Ние в Чистачи Ком предлагаме конкурентни цени за извозване на отпадъци от апартамент и качествено обслужване на нашите клиенти. Използваме само професионални инструменти и техники, за да гарантираме, че работата ще бъде извършена безопасно и професионално.

Ако имате нужда от нашите услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 088 888 2000. Ние ще бъдем щастливи да ви предложим най-доброто обслужване и да ви помогнем да поддържате вашия двор, къща, гараж или мазе чисти и подредени.

Какви са цените за почистване на двор и какви са предимствата на работата с вас?

Цените за са три в едно! Косене на трева, рязане на храсти, рязане на високи издънки от 30 до 45 стотинки за квадратен метър в София и София област. Предлагаме конкурентни цени, професионално обслужване и гарантирано качество на нашата работа.

Какви видове дворове почистване в София и София окръг?

Почистваме всички видове дворове, включително много обрасли с храсти и дървета. Разчистваме терени отрупани с битови или строителни отпадъци. Почистваме дворове които са превърнати в сметище.