Фирма за почистване на отпадъци от жилища

Чистачи.com – водещата фирма за почистване на отпадъци от адрес и висок етаж. Ние предлагаме висококачествени услуги за почистване на апартаменти

 • почистване на гаражи
 • почистване на дворове,
 • почистване на къщи,
 • почистване на складове,
 • почистване на мазета и тавани.
почистване на отпадъци от апартамент

Ако търсите услуги за почистване на апартаменти и къщи, може да потърсите помощта на нашите професионални хамали. Мъжете работят демонтаж на мебели, събиране на боклук и транспортиране до депо. Разполагат с инструменти, чували и транспорт.

Фирма за почистване на отпадъци от жилища

Почистване след смърт обикновено се нарича дезинфекция и дезинфекционни услуги и може да включва почистване на кръв, тъкани и други видове биологични материали, които могат да бъдат причина за заразни заболявания.

почистване на дворове

Почистване двор може да бъде доста трудно и изисква много време и усилия и предпазни мерки. По тази причина, ако нямате достатъчно опит или време за почистване на двор, може да наемете професионални чистачи.

Нашата мисия е да Ви осигурим правилното депониране на отпадъците

Услуги, които предлагаме:

 1. Почистване на отпадъци от апартаменти в София
  • Изхвърляне на ненужни предмети и боклуци
  • Почистване на подови настилки, стени и тавани
  • Почистване на кухненски уреди и мебели
 2. Извозване на стари мебели до депо
  • Пренасяне на мебелите до камионът
  • Товарене на всички здрави и счупени мебели
  • Извозване до депото за рециклиране
 3. Почистване на гаражи, дворове, къщи, мазета и тавани
  • Почистване на боклуци и ненужни предмети
  • Миене на подове, стени и тавани
  • Изхвърляне на отпадъци

Какво ни прави различни?

В Чистачи Ком, осигуряваме висококачествени услуги за почистване на отпадъци от апартаменти в София. Ние знаем, че търсите услуги, могат да бъдат извършени бързо и ефективно. С това в предвид, ние предлагаме гъвкави работни часове, които да са удобни за Вас. Нашите професионалисти са винаги готови да Ви помогнат да получите най-доброто обслужване.

Защо да изберете нашата фирма за почистване на отпадъци?

Професионализъм – Нашите екипи работят професионално и точно. Те са обучени да изпълняват работата си висококачествено, бързо и ефективно.

Бързина – Осигуряваме бързина и ефективност в изпълнението на всички наши услуги. Независимо дали става дума за почистване на отпадъци от апартаменти, извозване на мебели до депо, почистване на гаражи или друга услуга, нашите екипи работят бързо и качествено.

Безопасност – Когато става въпрос за работа във вашия дом или офис, безопасността е от решаващо значение. Нашите екипи са напълно осигурени и обезопасени, за да предотвратят всякакви случайности или повреди.

Конкурентни цени – Предлагаме конкурентни цени за всички наши услуги, без да правим компромис с качеството на работата. Предлагаме индивидуален подход към всяка поръчка и конкурентни цени, които да отговарят на вашите изисквания.

Индивидуален подход – Ние сме на разположение за нашите клиенти във всеки един момент. При нас винаги можете да очаквате индивидуален подход и обслужване. В процеса на работа вникваме във всеки детайл и се стремим да отговорим на всички ваши нужди и изисквания.

Гъвкавост – Ние сме гъвкави и можем да се адаптираме към вашите нужди и график. Независимо дали имате нужда от нашите услуги в почивни дни или по необичаен час, ние сме тук, за да ви помогнем.

Ако искате да използвате нашите услуги за почистване на отпадъци от апартаменти в София или друга от нашите услуги, можете да се свържете с нас на телефон 088 888 2000. Ще бъдем щастливи да помогнем!

Често задавани въпроси към нашите чистачи

Какви услуги за почистване на отпадъци предлага „Чистачи ком“?

Ние предлагаме широка гама услуги за почистване на отпадъци от жилища, включително събиране и изхвърляне на битови отпадъци, рециклиране на хартия, пластмаса, метал, стъкло и други материали, както и изхвърляне на големи боклуци като мебели и електроуреди.

Как да се свържа с „Чистачи ком“ за услуги по почистване на отпадъци?

Можете да се свържете с нас по телефон, електронна поща или чрез нашия уебсайт за да заявите услугите, които са ви необходими. Ние предоставяме индивидуални оферти, при които се взимат предвид вашите нужди и бюджет. След като потвърдим уговорката, нашите професионални екипи ще се грижат за почистването на отпадъците в дома ви.