Чистачи за изхвърляне на стари мебели в София

Предлагаме изхвърляне на стари мебели в София и околните градове и села. Извозваме стари мебели с едрогабаритни камиони за мебели. Демонтираме всичко необходимо за да изнесем пеша от всеки етаж. Разполагаме с хамали и транспорт за мебели. Идваме на адрес и етаж за да демонтираме всички вградени и други мебели. Изнасяме големи

  • дивани,
  • спални,
  • легла,
  • гардероби и секции.

Извършваме допълнителни демонтажи на настилки.

При необходимост прилагаме демонтаж на паркет, мокет и ламперия. След като демонтираме настилките ги събираме, товарим и извозваме до депо. Предлагаме нашите на-добри цени за извозване на отпадъци в София. Може да ни намерите на сайта chistachicom.com или на телефон 088 888 2000

Извозването на стари мебели може да бъде извършено от нашата фирма, която предлагат услуги за извозване на отпадъци и ненужни вещи. В зависимост от големината на мебелите и количеството им, можете да изберете различни опции за извозване.

Ако имате малко количество мебели, които искате да извозите, може да потърсите услугите на нашата хамалска фирма. Тя ще се погрижи за извозването на мебелите в удобно за вас време и на разумна цена.

Ако имате по-голямо количество мебели или големи предмети като мебели от

  • спални,
  • дивани,
  • гардероби,

може да ни потърсите. Ще дойдем с подходящ превоз и екип от работници, които ще се погрижат за безопасното извозване на мебелите.

Столичната община предлага безплатна услуга за извозване на стари мебели. От услугата могат да се възползват жителите на града, които разполагат с големи мебели, от които вече нямат нужда или не желаят.

Мебелите ще бъдат събрани от общината и извозени до център за рециклиране, където ще бъдат разглобени и рециклирани. Това е чудесен начин да се отървете от старите мебели, от които вече не се нуждаете, а и е полезен за околната среда.

Ако имате стари мебели, които искате да бъдат извозени, можете да се свържете със Столична община, за да организирате безплатно извозване.

Независимо от опцията, която изберете, важно е да се уверите, че избраната фирма разполага с необходимите разрешителни и екологични сертификати за извозване и обработка на отпадъци.

Чистачи за изхвърляне на стари мебели в София
Демонтаж и изнасяне на мебели в София
Извозване на стари мебели от адрес в София