Почистване след покойник и дезинфекция след труп

Предлагаме професионално почистване след покойник в София.

Дезинфекция на огнище, измиване на кръв и премахване на лоша миризма.

След дълъг престой на труп.

Почистване след дълъг престой на труп в София с професионални препарати и техника.

При необходимост изхвърляне на легло, диван или матрак.

Демонтажни дейности и цени за почистване след труп.

Цените за дезинфекция и почистване след смърт са от 80 до 120 лева.

В зависимост от големината на петното и усложненията които могат да изникнат.

Когато трупът е престоял на паркет дълго време е необходимо той да се демонтира.

Също ако трупът е засегнал трайно прикрепени мебели или ламперия ние ще ги демонтираме.

Почистване на петно след труп на човек в София

Почистване на петно след труп на човек в София, което е лежало в стаята известно време, оставя отпечатък. Дори след като лежи няколко часа, тялото започва да отделя сложна смес от газове и бактерии, наречена „трупна отрова“. С течение на времето кожата губи свойствата си, става пропусклива за течност, както и стените на кръвоносните съдове. Следователно течностите, а има доста в организма, започват да изтичат под тялото. Това образува петно ​​от труп, освобождавайки същите токсични изпарения, които служат за размножаване на бактерии и проникват в подовата настилка.

Процедура за почистване на петно след труп на човек в София

Петното е сложно замърсяване, което засяга не само горния пласт, но и материала, като същевременно е активно по отношение на изпарението. Трупната течност практически не може да се почиства с импровизирани средства, особено ако това са мебели, килими, под. Следователно, мебели, подови настилки, където е лежал трупът, а петното е останало, трябва да се изхвърлят безусловно. В случай на очевидно замърсяване, всички покрития, където лежи трупът се отстраняват до бетонната основа.

Обърнете внимание, че с течение на времето бетонът също абсорбира трупна течност, така че е необходимо допълнително третиране. Само по този начин се изолира петното, ако е попило в тавана. По-добре е, разбира се, да не допуска това и да потърси незабавно дезинфекция.

Какво се случва с бетона при продължителен контакт с трупна течност.

Защо трябва да се обърнете към професионалисти

Ако не сте безразлични към вашето здраве и здравето на хората, живеещи в апартамента, трябва да се свържете с професионалисти, за да премахнете петно ​​от труп.

Както споменахме по-горе, за отстраняване на токсичните вещества трябва да се използват високо активни реактиви. Невъзможно е сами да си си набавите от магазин. За целта се наемат специалисти, работещи с тях и оторизирани да боравят със силни почистващи препарати. С професионална намеса и специални екипировки, експертите на Чистачи Ком извършват цялото почистване безопасно и безполезно.

Нашите специалисти чистачи.com ще определят площта на петното след трупа, ще премахнат изложените на него материали, ще извършат химическата и термична дезинфекция.

Как протича самата процедира по почистване на петно след труп на човек в София

По време на обработката бетонните конструкции със следи от замърсяване се обработват по следния начин:

  • Всички покрития се отстраняват под петното, до бетонната основа.
  • Трупната течност се отстранява.
  • Бетонна повърхност се обработва с химически състав, понякога може да се приложи изгаряне.
  • Нанася се специална химия за пълно запечатване на замърсената зона.
  • Извършва се обработка с горелка на засегнатата бетонна повърхност (термична дезинфекция).
  • Нанасят се дезинфекциращи основи, върху бетонни повърхности в контакт с трупни течности.

Също така добре е да се помисли и за дезинфекция на цялата стая. Това е методът „мъгла“, който ще проникне в най-недостъпните места, ще унищожи утаената трупна отрова върху всички предмети в помещението и радикално ще премахне миризмата. Извършва се и пръскане с фин спрей и окончателното мокро почистване, проветряване.

Премахнатите елементи в края на работата ще са събирани, изнасяни и изхвърлени от помещенията. Така, стаята ще остане чиста и готова за ремонт и последващо обитаване от нови жители.

Почистване след покойник